Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over onze producten en diensten. Ook ander nieuws over de sector dat voor u van belang kan zijn, is hier terug te vinden.

23 Mei 2015 De nieuwe website! Het was hoog tijd voor een nieuw, fris uiterlijk en up-to-date informatie. Wij presenteren met trots dan ook onze nieuwe website! Wat natuurlijk als eerste opvalt is de nieuwe vormgeving. Lichte kleuren en veel witruimte zorgen voor een gebalanceerde en rustige uitstraling. Behalve de nieuwe vormgeving is er ook veel veranderd aan de techniek. Waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn, nu en in de toekomst!
2 Juli 2012 Linux-servers crashen door 'schrikkelsecondebug' Door een bug in de Linux-kernel bij het invoegen van de schrikkelseconde op 1 juli worden wereldwijd problemen gemeld met Linux-servers. Systemen zouden crashen of een te hoge cpu-belasting hebben, maar een workaround is beschikbaar.
17 mei 2011 Sneller uw .nl domein verhuizen De procedure voor het verhuizen van .nl domeinen wijzigt vanaf dinsdag 17 mei. De wachtperiode van 5 dagen vervalt. U hoeft dus niet meer te wachten op akkoord van de oude provider. Als u nu uw .nl domeinen verhuisd naar Hostingid ervaart u meteen het verschil!
10 September 2010 Actie: Tijdelijk is de prijs van .nl domain verlaagt Een unieke kans om extra domeinen te registreren. Want wie nu een .nl-domein Registreer betaald maar € 1,- euro. Dit is dus de kans om tegen een superscherp tarief een .nl domein te bemachtigen.

Wees er snel bij: deze actie loopt nog tot en met 30 September 2010.
19 maart 2009 Verhuizing datacenter Hostingid neemt zijn intrek in het DCG Amsterdam. Voorbereid op de toekomst voorziet dit state-of-the-art datacenter in zeer hoge vermogens per vierkante meter, zeer efficiënte koeltechnieken, 120 cm diepe racks met unieke cijfersloten en biometrische toegangscontrole. De beveiliging vindt plaats via camera's, bewegingsdetectoren en 24/7 personeel op locatie.
4 december 2008 Steeds meer bedrijven kopen typefout variaties van domein Steeds meer bedrijven registreren bij de aankoop van hun domeinnaam direct alle typefout variaties van het adres. Bedrijven willen zich niet meer laten verrassen door zogenaamde domeinnaamkapers die profiteren van typefouten. Voor een paar tientjes extra per jaar kopen zij zelf de meest voorkomende typefoutadressen.

De meest voorkomende typefouten die bedrijven incalculeren zijn fouten door het vergeten van een punt, het weglaten of toevoegen van streepjes, het omwisselen van letters, toetsenbord typefouten, het weglaten van letters of een verkeerde domeinextensie. Zij beschermen hun naam hiermee tegen ongewenste meelifters en kapers.
100% GROEN!

De servers van Hostingid worden klimaatneutraal gehost in de beste datacenters van Nederland. Wij dragen daarom het Cleanbits Keurmerk.

Kunnen we u helpen?

U kunt elke werkdag een beroep doen van 09.00 tot 17.00 uur op één van de medewerkers van onze helpdesk. Wilt u onze helpdesk snel bereiken? Stuur ons een e-mail via support@hostingid.nl met uw vraag.