De nieuwe website!

Het is weer tijd voor een nieuw, fris uiterlijk en up-to-date informatie. Wij presenteren met trots dan ook onze vernieuwde website!

Linux-servers crashen door 'schrikkelsecondebug'

Door een bug in de Linux-kernel bij het invoegen van de schrikkelseconde op 1 juli worden wereldwijd problemen gemeld met Linux-servers. Systemen zouden crashen of een te hoge cpu-belasting hebben, maar een workaround is beschikbaar.

Sneller uw .nl domein verhuizen

De procedure voor het verhuizen van .nl domeinen wijzigt vanaf dinsdag 17 mei. De wachtperiode van 5 dagen vervalt. U hoeft dus niet meer te wachten op akkoord van de oude provider. Als u nu uw .nl domeinen verhuisd naar Hostingid ervaart u meteen het verschil!

Actie: Tijdelijk is de prijs van .nl domain verlaagt

Een unieke kans om extra domeinen te registreren. Want wie nu een .nl-domein Registreer betaald maar € 1,- euro. Dit is dus de kans om tegen een superscherp tarief een .nl domein te bemachtigen.

Wees er snel bij: deze actie loopt nog tot en met 30 September 2010.

.CO Extensie nu ook bij Hostingid

Het is vanaf nu voor iedereen mogelijk een .co domeinnaam te registreren bij Hostingid .CO is de domein extensie van het land Colombia.

Verhuizing datacenter

Hostingid neemt zijn intrek in het DCG Amsterdam. Voorbereid op de toekomst voorziet dit state-of-the-art datacenter in zeer hoge vermogens per vierkante meter, zeer efficiënte koeltechnieken, 120 cm diepe racks met unieke cijfersloten en biometrische toegangscontrole. De beveiliging vindt plaats via camera's, bewegingsdetectoren en 24/7 personeel op locatie.

Steeds meer bedrijven kopen typefout variaties van domein

teeds meer bedrijven registreren bij de aankoop van hun domeinnaam direct alle typefout variaties van het adres. Bedrijven willen zich niet meer laten verrassen door zogenaamde domeinnaamkapers die profiteren van typefouten. Voor een paar tientjes extra per jaar kopen zij zelf de meest voorkomende typefoutadressen.

De meest voorkomende typefouten die bedrijven incalculeren zijn fouten door het vergeten van een punt, het weglaten of toevoegen van streepjes, het omwisselen van letters, toetsenbord typefouten, het weglaten van letters of een verkeerde domeinextensie. Zij beschermen hun naam hiermee tegen ongewenste meelifters en kapers.